This is an example of a HTML caption with a link.
›› Home ›› Home ›› Voorwoord

Voorwoord

Voorwoord

Voorwoord Kim Hertveldt, uw reisagent

Wij geven u als klant een persoonlijke service. Wij willen u met onze ruime productkennis helpen plannen aan uw volgende vakantie. Reizen is onze passie, en deze passie willen wij ook u leren kennen. Betrouwbaarheid garanderen we u o.a. met ons lidmaatschap bij de beroepsvereniging, VVR, en het Belgische Garantiefonds.

Om u als klant een nog betere service te kunnen verlenen is uw reiskantoor in Sleidinge aangesloten bij de Selectair groep. 


Wat betekent dit voor u als klant?

Selectair is een samenwerkingsverband van meer dan 100 onafhaneklijke, zelfstandige reisagenten in België. Door de krachtige inkoop kunnen wij de beste prijzen en voorwaarden bedingen voor u. En dit zonder gebonden te zijn aan touroperators, hotelketens of luchtvaartmaatschappijen.

Bij ons krijgt u een onafhankelijk en objectief reisadvies in het belang van u, onze klant!


Wie ben ik?

De reismicrobe is mij met de paplepel ingegenven. Na mijn studies Toerisme was het ook snel duidelijk dat ik in de voetsporen van mijn moeder zou treden en haar bijstaan in haar reiskantoren. Na enkele jaren (2011) heb ik dan ook de stap gezet om het kantoor in Sleidinge van haar over te nemen.
Door zelf al veel gereisd te hebben, heb ik al heel wat ervaring opgedaan over verschillende bestemmingen en hotels. Jaarlijkse bijscholingen, workshops en heel wat vaklitaratuur leren mij de nieuwigheden in de sector kennen. Daarnaast probeer ik op regelmatige basis studiereizen te maken naar nieuwe bestemmingen Dit is de beste manier als verkenning voor misschien wel uw volgende reis.

Persoonlijke service is gebaseerd op vertrouwen, maar ook op het inzicht in de reisvoorkeuren van mijn klanten. Het gaat immers om uw reis, op maat van elke individuele klant.

Terug naar overzicht