This is an example of a HTML caption with a link.
›› Home ›› Nieuws

Nieuws

AFRIKA tijdens en zeker na coronatijden, een topbestemming!!

Afrika is in coronatijden en zeker er na de ideale bestemming. Grote, open vlaktes, weinig mensen en veel dieren, alle activiteiten in openlucht, alle maaltijden buiten, ruime geventileerde kamers en veel zon. Het is misschien geen toeval dat Afrika in deze pandemie relatief gespaard bleef ten opzichte van de rest van de wereld.

Momenteel (update 8 okt2020) zijn volgende landen reeds open voor Belgen waar de enigste voorwaarde een negatieve Covid test is: Kenia, Tanzania, Rwanda, Ethiopië, Zambia, Zimbabwe, Soedan en Namibië.

In samenwerking met de Afrika specialist Live2Travel hebben wij heugelijk nieuws!
De nieuwe brochure Afrika 2021 is uit met daarbovenop een interessante wijziging in Corona tijden!

GEEN VOORSCHOT MEER

Het zijn onzekere tijden waarin het betalen van een voorschot soms moeilijk ligt. 
Daarom heeft Live To Travel besloten om vanaf heden (08/10/20) geen voorschotten meer te vragen voor alle reservaties tot en met 31/12/20 en met een vertrek in 2021 of later. Dit geldt ook voor de vluchten.

U zal 6 weken voor vertrek gecontacteerd worden om de totale som te betalen. Deze som kan gelijk maar ook iets hoger of lager liggen dan het oorspronkelijk voorgesteld bedrag (door mogelijke wijziging vluchtprijzen, luchthaventaksen, lokale taksen en wisselkoers). Indien het bedrag hoger is, heeft u  het recht om gratis te annuleren. U heeft ook het recht om gratis te annuleren indien Buitenlandse Zaken reizen naar de bestemming afraadt.

Daarnaast blijven we u de mogelijkheid bieden om een voorschot te betalen bij reservatie. Klanten die een voorschot betalen, hebben de zekerheid dat de totaalprijs niet meer kan wijzigen. Deze actie geldt voor al onze bestemmingen.       

Meer info op kantoor beschikbaar                 

Gepubliceerd op: 08-10-2020

Terug naar overzicht