This is an example of a HTML caption with a link.
›› Home ›› Promoties

Promoties

MSC CRUISES : Cruisen in 2021 met vertrouwen

Cruise met vertrouwen

Vanaf 16 augustus 2020 hebben we onze activiteiten in het Middellandse Zeegebied veilig hervat. Om een veilige en plezierige cruisevakantie te garanderen, hebben we de bestaande procedures aangescherpt.

SCREENING TESTS VOOR IEDEREEN:

Gasten en bemanningsleden worden onderworpen aan swab tests en andere pre-board screening tests.


HYGIENE:

Alle ruimtes van onze schepen worden meerdere malen per dag met een door het ziekenhuis goedgekeurd desinfectiemiddel gezuiverd. Ook zijn er in het hele schip handdesinfectiemiddelen verkrijgbaar.


GEZONDHEIDSCONTROLE: 

De gezondheid van onze gasten wordt dagelijks gecontroleerd (inclusief temperatuurcontrole) en onze schepen hebben een volledig uitgerust medisch centrum met een verhoogd aantal hooggekwalificeerde medewerkers tot uw beschikking.


IN ALLE VEILIGHEID ONTDEKKEN:

Excursies worden op een "beschermde" manier uitgevoerd volgens onze strikte protocollen, wat betekent dat gasten niet in contact komen met mensen die niet ook aan gezondheids- en veiligheidscontroles zijn onderworpen.


SOCIAAL AFSTAND NEMEN:

Om de fysieke sociale afstand te waarborgen, mag de capaciteit van het vaartuig niet meer dan 70% bedragen. Het gebruik van mondmaskers is verplicht op openbare plaatsen (behalve aan tafels in restaurants, bars en op het bovendek).


CRUISE MET EEN GERUST HART:

Met ons flexibele boekingsprogramma kunt u uw vertrekdatum gratis wijzigen tot 15 dagen voor uw cruise. Het is ook mogelijk om een verzekering af te sluiten tegen speciale tarieven.

Gepubliceerd op: 08-10-2020

Terug naar overzicht